Selecteer een pagina

Over ons

Groenenberg bewindvoering: Wij helpen u richting een stabiele toekomst

Groenenberg bewindvoering

Groenenberg Bewindvoering is een professioneel bewindvoeringskantoor in de Hoeksche Waard. Wij zijn door de rechtbank erkend en helpen u graag om weer overzicht, rust en ruimte in uw financiën te krijgen. U kunt van ons verwachten dat we tijd en aandacht hebben voor uw financiële zaken en uw vragen hieromtrent.

Het succes van uw bewind wordt bepaald door met ons samen te werken, door duidelijke afspraken te maken en heldere communicatie. Zo komen we samen tot een goed resultaat en kunt u erop vertrouwen dat bij Groenenberg Bewindvoering alles goed geregeld is.

Groenenberg bewindvoering is ontstaan door jarenlange ervaring binnen de financiële en sociaal jurdische dienstverlening en dan specifiek op het gebied van bewindvoering en schuldenproblematiek. Ieder jaar worden ook de verplichte opleidingen gevolgd om de kennis up-to-date te houden. Met onze kennis en ervaring weten wij op welke manier wij u het beste kunnen helpen en uw financiële zaken zo goed mogelijk kunnen beharigen.

Rust & stabiliteit

Geen zorgen om uw geldzaken, verantwoord richting de rechtbank.

Persoonlijke aandacht

Open, eerlijke en duidelijke communicatie zorgt voor vertrouwen.

Kennis & ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van bewindvoering en schuldenproblematiek.

Welkom op de website van Groenenberg bewindvoering

Bent u door ziekte, problematische schulden, een geestelijke beperking of sociale omstandigheden niet meer in staat om uw eigen financiën te regelen? Dan kan Groenenberg Bewindvoering u helpen met beschermingsbewind richting een stabiele toekomst.

Kunnen wij u helpen?

Vul onderstaande velden in en samen gaan we werken aan een stabiele toekomst.

5 + 4 =